Om borettslaget

Hjemmeside for Heimdalsgata 4 borettslag

Om borettslagetHeimdalsgata 4 borettslag

er et privat borettslag som holder til i Heimdalsgata 4, 8 og 10.

Borettslaget er registrert i Brønnøysund med org.nr.: 988802778.

Gårds- og bruksnummer: 229 / 16


Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette.

Borettslaget driver ikke med forsknings- og utviklingsaktiviteter.

Borettslaget følger arbeidsmiljølovens bestemmelser og tilstreber et godt arbeidsmiljø. Styret er ikke kjent med at det ytre miljø forurenses i vesentlig grad. Borettslaget har ingen ansatte.


Byggene stod ferdige mot slutten av 2006 og innflytting startet ved årsskiftet. Borettslaget har 86 leiligheter og sameiet har 2 forretningslokaler på gateplan. Alle 3 blokkene har inngang fra Heimdalsgata. Leilighetene består av 1 roms, 2 roms, 3 roms og 4 roms.


Bygningsmassen tilhører bydel "Grünerløkka" og grenser til bydel "Gamle Oslo"


Borettslaget ligger meget sentralt med buss og trikk like rundt hjørnet og dagligvareforretninger, samt post i butikk, rett over gaten. Det er kort vei til sentrum og selvfølgelig bydelene Grünerløkka og Grønland.


På denne nettside finner du nyttig informasjon om borettslagets liv og aktiviteter. Alle linker er merket med blå farge.

Savner du noe her eller har forslag til noe vi burde ha med, så send et tips til admin@h4b.no Eller legg en note i postkassen til styret i Heimdalsgata 4.Her er beliggenhet på Finn kart eller se Google maps.


Branninfo      Forsikring      HMS


Vedtekter og husordensregler


Les om styrets arbeide, regnskap og budsjetter i


Årsberetninger og protokoller